Ultra Online levert alleen in het Nederland en België.

Voor levering naar NL en BE is de prijs die wordt weergegeven op onze afrekenpagina de uiteindelijke prijs en hoef je geen extra verzendkosten of extra kosten te betalen voor bestellingen van meer dan € 50.

Aflevertijd

Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen om alle bestellingen te verwerken. Nadat je pakket vanuit ons magazijn is verzonden, duurt het nog eens 3-7 werkdagen voordat het wordt afgeleverd.

* Voor eventuele vertragingen veroorzaakt door koeriers, informatiefouten, wijzigingen in bestellingen of slecht weer, zijn wij niet aansprakelijk of verantwoordelijk gehouden na verzending.

Neem contact op met onze klantendienst als je vragen hebt over een vertraging.

Economy Express Verzending naar NL

We bieden gratis verzending aan voor bestellingen van meer dan € 50 naar het Nederland en België

Om in aanmerking te komen voor gratis verzending, moet uw bestelling een eindbedrag vóór enige korting minimaal € 50 hebben. (U kunt niet meerdere bestellingen combineren om dat aantal te bereiken.)

Voor bestellingen onder de € 50 wordt een vaste verzendkosten van € 9.9 in rekening gebracht.

Bestellingswaarde

Gelijk aan of hoger dan € 50

Onder €50

Extra kosten

€0

€9.9 

 

Verzekerde economische expresverzending

Om u een stressvrije winkelervaring te bieden, bieden we een verzendservice met toegevoegde waarde om het verlies van een bestelling tijdens het transport te dekken.

Door 3% van het orderbedrag toe te voegen, kunt u genieten van onmiddellijke vervanging of volledige terugbetaling (exclusief de verzekeringskosten) wanneer wordt bevestigd dat de bestelling verloren is gegaan door een koerier tijdens het transport.

* Verzekerde verzending dekt alleen het eerste verzendproces. In het geval van herzending kan de verzekering niet worden toegepast op de bestelling voor opnieuw verzenden.

 

Verzendbeperkingen

Wij bezorgen niet op postbussen, pakketboxen, campings, pension of hoteladressen.

De verzendtermijnen zijn alleen in werkdagen (exclusief weekends en / of feestdagen).

 

Extra verzendkosten

Voor verzending naar regio's die minder toegankelijk zijn of door onze koerierspartners als afgelegen gebieden worden beschouwd, worden bij het afrekenen automatisch een extra portokost van € 22,99 in rekening gebracht.

Klik hier om te controleren of uw afleveradres zich op een afgelegen locatie bevindt.