Meer Views

Sony WH-1000XM4 Draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - Zwart

Door Sony
Origineel: € 303,99  245,00 -19% Prijs:

Uit voorraad

Origineel: € 303,99 € 245,00 Prijs:

Gegevens

Waar je ook heen gaat, de Sony WH-1000XM4 draadloze ruisonderdrukkende over-ear-koptelefoon levert een onberispelijke geluidskwaliteit terwijl het omgevingsgeluid automatisch wordt aangepast aan je activiteit en geregistreerde locaties, zodat je handen en geest vrij zijn van het gedoe om instellingen te wijzigen. hoor wat je wilt horen. Bovendien detecteert de hoofdtelefoon wanneer u hem draagt en start en stopt hij uw audio voor u.

Ruisonderdrukking wordt bereikt met Sony's speciale HD Noise-Cancelling QN1-processor en Sense Engine. Sense Engine is ontworpen om het omgevingsgeluidsniveau automatisch aan te passen aan uw omgeving. Als snelle communicatie nodig is, praat dan gewoon om te chatten zonder audio af te spelen of bedek de rechter oorschelp met uw hand om de buitenwereld in de gaten te houden.

Als het gaat om wat je hoort, maakt de WH-1000XM4-hoofdtelefoon gebruik van DSEE Extreme audio-opschaling om genre- en instrumentgebaseerde optimalisatie van het geluid uit te voeren, en ze ondersteunen LDAC-, AAC- en SBC-codecs. Bij gebruik met een compatibel bronapparaat verzendt LDAC ongeveer drie keer meer gegevens, tot 990 kb / s, vergeleken met conventionele Bluetooth. Dit is bedoeld om uw audio-inhoud met hoge resolutie nog beter te laten klinken wanneer deze wordt afgespeeld via de 1,57 "-drivers met LCP-diafragma's (vloeibaar kristalpolymeer).

High-tech ruisonderdrukking

Dual noise sensor-technologie, met twee microfoons op elke oorschelp, vangt omgevingsgeluid op en geeft de gegevens door aan de HD Noise Cancelling Processor QN1. Met behulp van een nieuw algoritme past de HD Noise Cancelling Processor QN1 vervolgens ruisonderdrukkingsverwerking in realtime toe op een reeks akoestische omgevingen.

Door samen te werken met een nieuwe Bluetooth Audio SoC (systeem op chip), detecteert en past het zich aan muziek- en ruissignalen aan, evenals akoestische eigenschappen tussen de driverunit en de oren, met meer dan 700 keer per seconde.

Adaptieve geluidsregeling

Adaptive Sound Control is een slimme functie die locaties die u vaak bezoekt, zoals uw werkplek of favoriete café, kan leren herkennen en geluid kan aanpassen voor de ideale luisterervaring. Bovendien detecteert het automatisch wat u aan het doen bent - wandelen, wachten of reizen - en past vervolgens de instellingen voor omgevingsgeluid aan de situatie aan.

Geoptimaliseerde ruisonderdrukking

De WH-1000XM4-hoofdtelefoon bevat twee technologieën om de ruisonderdrukkingsprestaties te maximaliseren. Unieke optimalisatie van de atmosferische druk zorgt voor een optimaal geluid op grote hoogte, terwijl de optimalisatie voor persoonlijke ruisonderdrukking unieke sonische kenmerken analyseert die worden veroorzaakt door hoofdomvang, bril en haar, en vervolgens het geluid op u afstemt.

Detectie dragen

Een naderingssensor in de WH-1000XM4-hoofdtelefoon kan detecteren of u deze al dan niet draagt, en vervolgens het afspelen aanpassen om de batterij te sparen. Zet je koptelefoon af en de muziek pauzeert automatisch. Zet de koptelefoon weer op en de muziek wordt automatisch hervat.

Het gemak van spreken om te chatten

Zodra je met iemand praat, stopt Speak-to-Chat automatisch de muziek en laat omgevingsgeluid binnen zodat je een gesprek kunt voeren - handig als je je koptelefoon op wilt houden of als je handen vol zijn. Deze slimme functie is gebaseerd op Precise Voice Pickup Technology en maakt gebruik van vijf ingebouwde microfoons in de hoofdtelefoon en geavanceerde audiosignaalverwerking om uw stem te herkennen en erop te reageren. Zodra uw chat is afgelopen, wordt uw muziek automatisch weer afgespeeld.

Snelle aandacht

Ongeacht het niveau van ruisonderdrukking, met de Quick Attention-functies kunt u snel uw omgeving horen, of het nu is om een noodmededeling te horen of een snel gesprek te voeren. Plaats eenvoudig uw hand over de behuizing van de rechteroorschelp om de dingen stil te zetten zodat u kunt horen.

Sony Headphones Connect-app

Pas omgevingsgeluid aan met de Sony | Headphones Connect-app om ruis te onderdrukken en toch essentiële geluiden, zoals transportaankondigingen, door te laten als u onderweg luistert. Omgevingsgeluidscontrole stelt u in staat het volume van het achtergrondgeluid aan te passen en geeft u de mogelijkheid om alleen stemmen te laten horen. Ondertussen kunt u met de Equalizer geluidsniveaus aanpassen aan uw muziek.

Voice Assistant-integratie

Wanneer de WH-1000XM4-hoofdtelefoon is gekoppeld met uw smartphone, kunt u deze gebruiken om toegang te krijgen tot de spraakassistent van de telefoon. Stel het vragen en laat het taken uitvoeren zoals u normaal zou doen; geniet van entertainment, maak contact met vrienden, vraag informatie op, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Handsfree bellen

Gesprekken verloopt vrijelijk met eenvoudig handsfree bellen. Laat uw telefoon waar hij is, spreek gewoon met een dubbele tik. Dankzij Precise Voice Pickup Technology, die vijf ingebouwde microfoons combineert met geavanceerde audiosignaalverwerking, levert WH-1000XM4 een duidelijkere spraakkwaliteit aan de andere persoon aan de telefoon.

Hi-res audio

Een ingebouwde analoge versterker die is geïntegreerd in de HD Noise Cancelling Processor QN1 realiseert een zuivere signaal-ruisverhouding voor lage vervorming en uitzonderlijke geluidskwaliteit voor draagbare apparaten. Krachtige drivers van 1,57 inch met diafragma's van vloeibaar kristalpolymeer (LCP) maken de hoofdtelefoon ideaal voor het verwerken van zware beats, en ze kunnen ook een volledig frequentiebereik tot 40 kHz reproduceren.

DSEE Extreme audio-opschaling

Met behulp van Edge-AI (kunstmatige intelligentie), ontwikkeld in samenwerking met Sony Music Entertainment, schaalt DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime op. Dynamische herkenning van instrumentatie, muziekgenres en individuele elementen van elk nummer, zoals zang of intermezzo's, herstelt het hoge-bereikgeluid dat verloren is gegaan bij compressie voor een rijkere, completere luisterervaring.

Multipoint-verbinding

Voor optimaal gemak kan de WH-1000XM4-hoofdtelefoon tegelijkertijd met twee Bluetooth-apparaten worden gekoppeld. Wanneer er een oproep binnenkomt, weet je hoofdtelefoon welk apparaat overgaat en maakt hij automatisch verbinding met het juiste apparaat. U kunt uw hoofdtelefoon ook snel en soepel schakelen naar een van de twee apparaten met één druk op de knop

- Aangepast geluid voor activiteiten en locaties
- Past automatisch omgevingsgeluid aan
- Detectie & Speak-to-Chat dragen
- DSEE Extreme audio-opschaling
- Hi-Res Audio-compatibele 1,57-inch stuurprogramma's
- Draadloze Bluetooth- en NFC-taptechnologie
- Ingebouwde oplaadbare batterij
- Tot 30 uur afspelen met BT + ANC
- LDAC, AAC en SBC draadloze codecs

Algemeen
Hoofdtelefoon stijlOver oor
Actieve ruisonderdrukkingJa
KleurenZwart
Draadloos BluetoothJa

Write a review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer


Best Sellers


De nieuwste mobiele telefoons zijn nu beschikbaar Bestel nu

Tot 30% korting op DSLR-camera's Browse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief Schrijf je in