Meer Views

Sony Alpha A6400 with 16-50mm Mirrorless Digitale Camera - Zilver

Door Sony
Origineel: € 1.045,99  832,00 -20% Prijs:

Uit voorraad

Origineel: € 1.045,99 € 832,00 Prijs:

Gegevens

Stabiel, snel, veelzijdig en compact, de Alpha a6400 van Sony is een spiegelloze camera in APS-C-formaat die veel van de functies overneemt die normaal zijn gereserveerd voor hun full-frame opstelling. Dit omvat een autofocusacquisitie van 0,02 seconden, Real-time Eye AF en Real-time Tracking-mogelijkheden, fotograferen met hoge snelheid tot 11 fps en stille opnamen tot 8 fps, beide met AF / AE-tracking, een verbeterde BIONZ X-beeldverwerking motor, een LCD-aanraakscherm dat 180 ° omhoog en 74 ° omlaag kantelt, UHD 4K-filmopname met volledige pixeluitlezing en geen pixelbinning, interne opname voor time-lapse video's en meer.

De a6400 is geschikt voor zowel foto- als videomakers, variërend van professionals tot vloggers. Draait rond een 24,2 MP Exmor CMOS-sensor en BIONZ X-beeldprocessor, schone beeldkwaliteit wordt geleverd met een breed uitbreidbaar gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 102.400, samen met versnelde uitleessnelheden voor interne 4K24 en Full HD 1080p120 video-opnames met volledige pixeluitlezing. De processor is ook gunstig voor videografen met de opname van een S & Q (Slow & Quick) Motion-instelling waarmee Full HD-video kan worden vastgelegd met een verscheidenheid aan beeldsnelheden van 1-120 fps, plus HLG (Hybrid Log-Gamma), die HDR-workflows ondersteunt en zowel S-Log2 als S-Log3 voor flexibiliteit bij het sorteren van kleuren. Shots shooters profiteren ook van de verwerkingssnelheid, waardoor continu fotograferen met 11 fps mogelijk is voor maximaal 116 JPEG's, 46 onbewerkte beelden of 44 raw- en JPEG-frames in een burst, evenals 14-bits onbewerkte bestandsuitvoer. De sensor- en processorcombinatie heeft ook 4D FOCUS, met een breed dekkend 425-punts fasedetectiesysteem dat ongeveer 84% van het beeldoppervlak beslaat, en een 425-puntig contrastdetectiesysteem, die beide zorgen voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling prestatie. Dit scherpstelsysteem maakt ook Real-time Eye AF mogelijk, wat zorgt voor verbeterde nauwkeurigheid, snelheid en trackingprestaties van Eye AF, zodat de ogen van uw onderwerp automatisch worden gedetecteerd. Real-time tracking maakt bovendien gebruik van AI-gebaseerde objectherkenning en verwerkt kleur, onderwerpafstand (diepte) en patroon (helderheid) als ruimtelijke informatie om ervoor te zorgen dat alle onderwerpen met nauwkeurigheid kunnen worden vastgelegd. De A6400 is steeds veelzijdiger en vollediger te gebruiken in zowel foto- als videoruimten en is een snelle en nauwkeurige imaging-tool voor het vastleggen van multimedia.

Als aanvulling op de beeldelementen beschikt de a6400 over een robuuste behuizing van magnesiumlegering met verzegelde knoppen en draaiknoppen om stof en vocht buiten te houden, plus anti-stoffunctionaliteit die het optische filter beschermt. Het compacte profiel bevat een XGA Tru-Finder 2.36m-dot OLED elektronische zoeker met hoge resolutie voor heldere, heldere weergave op ooghoogte. Deze EVF beschikt over een weergavestand van 120 fps voor het vloeiend volgen van snel bewegende onderwerpen. Er is ook een 3,0-inch T21 LCD-monitor met 921,6 k-punten verkrijgbaar en kantelt 180 ° naar boven en 74 ° naar beneden voor optimaal fotograferen vanuit hoge en lage werkhoeken. Het touchscreenontwerp biedt ook een intuïtieve touch-to-focus controle. voor draadloze afstandsbediening over de camera, of voor het online delen van online beelden, ingebouwde Wi-Fi met NFC maakt koppelen met een mobiel apparaat voor intuïtieve draadloze bediening mogelijk.

- 24,2 MP APS-C Exmor CMOS-sensor
- Real-Time Eye AF & Real-Time Tracking
- XGA Tru-Finder 2.36m-Dot OLED EVF
- 3,0 "921,6k-punt 180 ° kantelbaar touchscreen
- Interne UHD 4K-video, S-Log3 en HLG
- S & Q Motion in Full HD van 1-120 fps
- Ingebouwde Wi-Fi met NFC
- 425 fase- en contrastdetecteren AF-punten
- Tot 11 fps-opnamen en ISO 102.400
- Inclusief E 16-50 mm f / 3.5-5.6 OSS-lens

Beeldvorming
Sensor FormatAPS-C
Type beeldsensorCMOS
Lens AansluitingSony E-Aansluiting
Belichting
Shutter TypeElectronic Shutter
Weergave
LCD-scherm grootte3"
LCD TouchJa
Connectiviteit
HDMIMicro HDMI (Type D)
DraadloosWifi
Geheugen
Groef van de geheugenkaartSD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO Duo (Hoge snelheid), Memory Stick PRO HG-Duo
Functies
ViewfinderYes

Write a review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer


Best Sellers


De nieuwste mobiele telefoons zijn nu beschikbaar Bestel nu

Tot 30% korting op DSLR-camera's Browse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief Schrijf je in