Door de uitbraak van COVID-19 hebben we verstoringen gezien in meerdere sectoren en delen van de wereld. Dit is een ongekende crisissituatie in termen van breedte en schaal, vanuit een mondiaal gezondheids-, sociaal en economisch standpunt.

We maken onze veelgestelde vragen op, omdat dit een impact heeft gehad op hoe we onze klanten van dienst zijn.

 

Veel Gestelde Vragen:

 

1) Zullen er vertragingen zijn voor mijn zendingen?

Volgens onze huidige verzendingen zien we vertragingen tot 7 werkdagen, bovenop onze normale leveringstermijn, vanwege het beperkte aantal koeriers dat onze bestellingen verzendt. We werken samen met onze partners om de vertraging zo snel mogelijk te verminderen.

 

2) Kan ik COVID-19 oplopen van een zending die naar mij is verzonden?

 

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevestigt dat het risico van besmettelijke COVID-19 uit een verzonden pakket laag is. Coronavirussen verspreiden zich meestal via nauw persoonlijk contact en zouden niet voor langere tijd in externe omgevingen moeten blijven bestaan. Bovendien is er geen sprake van dat COVID-19 wordt verspreid via post- of koeriersdiensten.

 

3) Hoe zorgt Ultra Online voor de afhandeling van mijn pakket?

Bij Ultra Online zijn we er trots op dat we de veiligheid van onze medewerkers en de verzonden producten garanderen. Ons professionele team desinfecteert alle voorraad die we in ons magazijn ontvangen. Desinfecties vinden na elke twee uur plaats in ons magazijn, alle medewerkers ondergaan een gezondheidscontrole bij aankomst op kantoor. We desinfecteren niet alleen de ruimte waar producten worden verwerkt, maar ook de werkplek waar het logistieke papierwerk wordt afgehandeld.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons een bericht sturen naar [email protected] en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen.

 

4) Worden bestellingen geaccepteerd ondanks het uitbreken van het virus?

We accepteren momenteel bestellingen. We hebben echter minimale vertragingen om te verzenden naar landen die in quarantaine zijn geplaatst. Onze toewijding aan u is om een naadloze klantervaring te behouden en ons team werkt de klok rond.

 

5) Kan ik contactloze levering krijgen?

 

We begrijpen dat het hebben van minder contact met mensen in de buurt de beste keuze is, maar dit verschilt per koerier. Na ontvangst van trackinginformatie en product dat wordt gescand in het land van bestemming, raden we u aan contact op te nemen met de koerier om contactloze levering te regelen.