Meer Views

Canon EOS 800D Body Only Digitale SLR Camera + LP-E17 Batterij

Door Canon
Origineel: € 730,99  560,00 -23% Prijs:
Origineel: € 730,99 € 560,00 Prijs:

In voorraad

Gegevens

Canon EOS 800D body alleen digitale SLR-camera

De EOS 800D DSLR van Canon biedt een uitgebreide set functies in een slanke en draagbare behuizing en biedt geavanceerde imaging-mogelijkheden samen met een handige reeks bedieningselementen en connectiviteit. De 800D maakt gebruik van een 24,2 MP APS-C CMOS-sensor en een DIGIC 7-beeldprocessor en kan stilstaande beelden en video met een hoge resolutie vastleggen met een uitgebreid gevoeligheidsbereik van ISO 100-51200 voor het werken onder allerlei lichtomstandigheden. De combinatie van sensor en processor maakt ook continuopnamen van 6 fps mogelijk voor het werken met bewegende onderwerpen. Met behulp van de beeldvormingsattributen vergemakkelijkt het ontwerp van de sensor ook Dual Pixel CMOS AF, die autofocus met fasedetectie gebruikt voor snelle, nauwkeurige en soepele scherpstellingsprestaties bij het opnemen van films of het maken van foto's in livebeeld. Bij het fotograferen van foto's met behulp van de optische zoeker, wordt een 45-punts fasedetectiesysteem met kruissnelheid gebruikt voor snel en nauwkeurig scherpstellen in verschillende opnamescenario's.

Wat het fysieke ontwerp betreft, is een groot 3,0 "lcd-touchscreen van 1.04m-punt voorzien voor intuïtieve instellingen, controle en liveweergavebewaking, en het maakt gebruik van een varihoekontwerp om gemakkelijker te kunnen kijken vanuit hoge en lage werkhoeken. -in Wi-Fi met NFC is beschikbaar voor snel en gemakkelijk koppelen met een smartphone of tablet voor het draadloos delen van afbeeldingen, en Bluetooth is ook beschikbaar voor het delen van afbeeldingen en externe camerabediening vanaf een mobiel apparaat.

24.2MP APS-C CMOS-sensor en DIGIC 7-beeldprocessor

Zowel een 24,2 MP APS-C CMOS-sensor als een DIGIC 7-beeldprocessor worden gebruikt om een ​​hoge gevoeligheid en snelle camera-prestaties te leveren voor zowel foto's als video-applicaties. Een flexibel native ISO 100-25600-bereik, dat kan worden uitgebreid tot ISO 51200, past bij het werken in verschillende lichtomstandigheden en de verwerkingsmogelijkheden minimaliseren ruis voor opmerkelijke helderheid. De processor draagt ​​ook bij aan een snelle continue opnamesnelheid van 6 fps voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen.

45-punts alle cross-type AF- en dual-pixel CMOS AF-systemen

Het fotograferen met foto's met de optische zoeker is mogelijk dankzij een 45-punts breed-veld autofocussysteem met fasedetectie voor een breed spectrum en biedt een snelle en nauwkeurige scherpstelling bij moeilijke lichtomstandigheden. Het kruisvormige ontwerp van de sensoren biedt een grotere nauwkeurigheid bij weinig contrast en gemengde lichtomstandigheden, en de brede dekking van de 45 sensoren is ideaal voor het volgen en handhaven van de focus op bewegende onderwerpen.

Bij het opnemen van video of het maken van opnamen in livebeeld, wordt een Dual Pixel CMOS AF-systeem gebruikt dat soepele en snelle scherpstellingsprestaties biedt op dezelfde manier als waarop een camcorder de focus krijgt. Dit systeem integreert twee afzonderlijke fotodiodes binnen elke pixel om een ​​breed en dicht netwerk van fasedetectie-verzamelelementen over een meerderheid van de beeldsensor te verschaffen om focusjagen te verminderen voor snellere, directere regeling van focusplaatsing. Wanneer u met stilstaande beelden werkt, werkt dit scherpstellingssysteem om snel en nauwkeurig scherp te stellen, waardoor het ideaal geschikt is voor het opnemen en volgen van bewegende onderwerpen, zodat bij elke opname een kritische scherpstelling wordt verkregen. Bij het opnemen van video biedt een Movie Servo AF-modus een vloeiende en natuurlijke scherpstelling bij het overschakelen van verschillende onderwerpen of verschillende afstanden binnen de scène, evenals de mogelijkheid om trackinggevoeligheid, AF-snelheid en Face Tracking-prioriteit te specificeren. Dankzij het Touch AF-systeem is rackfocus mogelijk door eenvoudig elementen in de scène op het touchscreen aan te raken om de focus op een intuïtieve manier te veranderen. Het volgen van onderwerpen in films wordt ook verhoogd door het vermogen van het Dual Pixel CMOS AF-systeem om onderwerpen te herkennen en de scherpstelling te behouden bij het werken in veranderende of onoverzichtelijke omgevingen.

Full HD 1080p video-opname

Naast het opnemen van foto's ondersteunt de 800D ook Full HD 1080p video-opnames tot 60 fps in het MP4-formaat met IPB-compressie, of 30 fps in het MOV-formaat met ALL-I-compressie bij het maken van time-lapse-films in de camera. Video-opname wordt bevorderd door de opname van Dual Pixel CMOS AF en de Movie Servo AF-focusefuncties, evenals het touchscreen-ontwerp van het LCD-scherm voor intuïtieve bediening. Movie Electronic IS wordt ook gebruikt om camerabewegingen over vijf assen te minimaliseren voor een vloeiendere en stabielere opname bij het fotograferen met de hand. Bovendien is een externe microfoonaansluiting opgenomen in het body-ontwerp voor meer controle over uw opgenomen geluid.

De 800D is uniek voor de meeste video-opnamesystemen en beschikt ook over een HDR Movie-modus die kan worden gebruikt om meer details van hoogtepunten en schaduwen te krijgen bij het opnemen in scenario's met een hoog contrast. Deze modus legt twee HD-frames vast bij verschillende belichtingen, één normaal en één onderbelicht, kort na elkaar bij maximaal 60 fps en voegt ze vervolgens samen tijdens het afspelen bij 30 fps om een ​​film te maken met een langer verschijnend dynamisch bereik.

Lichaamsontwerp en ingebouwde Wi-Fi

• Groot 3,0 "LCD-scherm met 1.04 m-punts touchscreen biedt een intuïtieve methode voor het besturen van scherpstelpunten, navigeren in menu's en het bekijken van beelden. Dit scherm heeft ook een ontwerp met verschillende hoeken om beter te kunnen werken vanuit hoge en lage hoeken.

• Optische pentamirror-zoeker dient een duidelijk middel voor fotografie op ooghoogte.

• Ingebouwde Wi-Fi met NFC voor eenvoudig draadloos delen van foto's en films met een gekoppeld mobiel apparaat.

• Bluetooth maakt het koppelen van een smartphone of tablet mogelijk voor snel delen van afbeeldingen tussen apparaten, evenals mogelijkheden voor afstandsbediening.

• De meegeleverde LP-E17 oplaadbare lithium-ionbatterij biedt ongeveer 820 opnames per oplaadbeurt.

Andere camerafuncties

• Een 7560-pixel RGB + IR-meetsensor biedt zowel de autofocus als de lichtmetingsprecisie en maakt Color Tracking mogelijk voor het nauwkeuriger detecteren van huidskleuren.

• Creatieve filters kunnen worden toegepast om op creatieve wijze het uiterlijk van beelden in de camera te verfijnen en omvatten Art Bold, Water Painting en Fisheye Effect voor foto's, evenals Dream, Old Movies en Memory for Video.

• Een gebruikersinterface van Feature Assistant is beschikbaar om het gebruik van specifieke cameramodi en functies te markeren en te begeleiden.

Canon LP-E17 batterij

Voorzie uw Canon EOS-camera van stroom met dit LP-E17 lithium-ionbatterijpak. Het is compatibel met de optionele oplader LC-E17. De batterij wordt bij de camera's geleverd en wordt hier aangeboden als een reserve of een vervangend onderdeel.

Compatibele camera's:

EOS 77D, EOS 800D, EOS 760D, EOS 750D, EOS 200D, EOS M5, EOS M6 en EOS M3

- 24,2 MP APS-C CMOS-sensor
- DIGIC 7 beeldprocessor
- 3,0 "1,04 m-punt Vari-hoek Touchscreen
- Full HD 1080p Video-opname bij 60 fps
- 45-punts alle cross-type Phase-Detect AF
- Dual Pixel CMOS AF
- Tot 6 fps-opnamen en ISO 51200
- Ingebouwde Wi-Fi met NFC, Bluetooth
- HDR-film en time-lapse-film
- met Canon LP-E17 batterij

Beeldvorming
Type beeldsensorCMOS
Lens AansluitingCanon EF-S
Stabilisatie van het beeld (ingebouwd)Ja
Weergave
LCD-scherm grootte3"
LCD TouchJa
Connectiviteit
HDMIMini HDMI (Type C)
DraadloosWifi
Geheugen
Groef van de geheugenkaartSD, SDHC, SDXC

Write a review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer


Best Sellers


De nieuwste mobiele telefoons zijn nu beschikbaar Bestel nu

Tot 30% korting op DSLR-camera's Browse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief Schrijf je in