Meer Views

Apple AirPods Pro MWP22 met Draadloze Charging Case - Wit

Door Apple
Origineel: € 230,99  180,00 -22% Prijs:

Uit voorraad

Origineel: € 230,99 € 180,00 Prijs:

Gegevens

We hebben de details van comfort verfijnd, een nieuwe klasse in-ear hoofdtelefoons gecreëerd met een aanpasbare pasvorm en een uitzonderlijke afdichting voor actieve ruisonderdrukking. Je zult je muziek voelen, niet je koptelefoon. Interne taps toelopende tips voldoen aan uw oorvorm en houden AirPods Pro veilig. En met ventilatieopeningen die de druk helpen gelijk te houden, heb je het gevoel dat er niets in je oren zit.

Geluid dat het geluid wegsnijdt.

AirPods Pro is de enige in-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking die zich continu aanpast aan de geometrie van uw oor en de pasvorm van de oordopjes - waardoor de wereld wordt geblokkeerd zodat u zich kunt concentreren op waar u naar luistert. Wil je horen wat er om je heen gebeurt? Houd de krachtsensor op de steel ingedrukt om te schakelen tussen de actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus - waardoor geluid van buiten naar binnen komt en dingen natuurlijk kunnen klinken en aanvoelen wanneer u met mensen in de buurt praat.

Alles wat je hoort is ongehoord.

Geniet van superieure geluidskwaliteit met Adaptive EQ, die muziek automatisch afstemt op de vorm van uw oor voor een rijke, consistente luisterervaring. Een naar binnen gerichte microfoon hoort geluid zoals u dat doet. AirPods Pro stemt vervolgens de audio fijn af door de midden- en lage frequenties aan te passen.

Krachtige bas wordt geleverd door een op maat gemaakte luidspreker met hoge excursie en weinig vervorming. De versterker voedt de luidsprekerdriver om achtergrondgeluid te verwijderen en werkt met de H1-chip om luisterniveaus te regelen. Een superefficiënte versterker met hoog dynamisch bereik produceert puur, ongelooflijk helder geluid en verlengt ook de levensduur van de batterij.

Een chip met serieuze karbonades.

De technische en toch compacte AirPods Pro zijn gebouwd rond ons systeem in pakketontwerp - met de H1-chip die alles van geluid tot Siri aandrijft. De door Apple ontworpen H1-chip maakt gebruik van 10 audiokernen, waardoor een ongelooflijk lage latentie voor audioverwerking ontstaat die realtime ruisonderdrukking mogelijk maakt.

Het System in Package-ontwerp is zorgvuldig gerangschikt, waarbij de plaatsing van elke component is gebaseerd op de vorm van het menselijk oor - voor maximaal comfort, pasvorm en stabiliteit. AirPods Pro is ontworpen om u bij te houden en is zweet- en waterbestendig, en ze hebben een uitgebreide mesh-microfoonpoort die de duidelijkheid van gesprekken verbetert in winderige situaties.

Draadloos opladen. Gebruik onvermoeibaar.

De Wireless Charging Case heeft een batterijlevensduur van meer dan 24 uur om u en uw AirPods Pro onderweg te houden. En het is compatibel met Qi-gecertificeerde laders.

- Actieve ruisonderdrukking
- Transparantiemodus
- Adaptieve EQ
- Ontluchtingssysteem voor drukvereffening
- Aangepast Apple-stuurprogramma met hoge excursie
- Aangepaste versterker met hoog dynamisch bereik
- Sensoren: Dual beamforming microfoons, Naar binnen gerichte microfoon, Dual optische sensoren, Motion-detecting accelerometer, Speech-detecting accelerometer, Force sensor
- Zweet- en waterbestendig (IPX4)
- Tot 4,5 uur luistertijd met een enkele lading (tot 5 uur met actieve ruisonderdrukking en transparantie uitgeschakeld)
- 5 minuten in het geval biedt ongeveer 1 uur luistertijd of ongeveer 1 uur gesprekstijd

Algemeen
StijlBinaural

Write a review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer


Best Sellers


De nieuwste mobiele telefoons zijn nu beschikbaar Bestel nu

Tot 30% korting op DSLR-camera's Browse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief Schrijf je in