Meer Views

Apple AirPods MV7N2 (AirPods 2) met Charging Case - Wit

Door Apple
Origineel: € 152,99  126,00 -18% Prijs:

Uit voorraad

Origineel: € 152,99 € 126,00 Prijs:

Gegevens

Krijg toegang tot onvergelijkbaar gemak met Apple AirPods van de tweede generatie, hoogwaardige draadloze Bluetooth-oortelefoons die optische sensoren gebruiken en een bewegingsversnellingsmeter om te detecteren wanneer ze in je oren zitten. Een nieuwe Apple H1-chip biedt een groot aantal gebruikersvoordelen, waaronder verbeterde stabiliteit van de draadloze verbinding, snellere schakeltijden van apparaten, snellere verbindingstijden en spraakgestuurde Siri-toegang. Bovendien leveren de AirPods bij het spelen van games op uw apparaat tot 30% minder latentie dan de vorige generatie. Na een installatie met één tik, schakelen deze AirPods automatisch in en behouden ze hun verbinding met uw iPhone, Apple Watch, iPad of Mac-computer; vergeet handmatig de stroom in of uit te schakelen. Geniet van muziek, beantwoord oproepen of communiceer met Siri op uw mobiele apparaat zonder dat u uw iPhone hoeft uit te trekken.
Deze AirPods spelen automatisch audio af zodra je ze in je oren stopt en pauzeert wanneer je ze eruit haalt. Een simpele dubbele tik tijdens het luisteren naar muziek springt vooruit. Om het volume aan te passen, het nummer te wijzigen, te bellen of zelfs een routebeschrijving op te vragen, zeg je gewoon "Hey Siri" om je favoriete persoonlijke assistent te activeren. Bovendien, wanneer u aan het bellen bent of met Siri praat, werkt een extra versnellingsmeter met dual beamforming-microfoons om achtergrondgeluiden weg te filteren en ervoor te zorgen dat uw stem helder en consistent wordt overgebracht.
Bovendien bieden ze vijf uur luistertijd met één keer opladen en ze zijn gemaakt om u bij te houden dankzij een oplaadcassette die meerdere extra kosten kan bevatten voor meer dan 24 uur luistertijd. Slechts 15 minuten in de case geeft je drie uur luistertijd of tot twee uur gesprekstijd.

- Ontworpen door Apple
- Automatisch aan, automatisch verbonden
- Eenvoudige installatie voor al uw Apple-apparaten
- Snelle toegang tot Siri door "Hey Siri" te zeggen of dubbeltikken in te stellen
- Dubbeltikken om af te spelen of over te slaan
- Laadt snel in de koffer
- Case kan worden opgeladen met een Lightning-connector
- Rijke, hoogwaardige audio en spraak
- Naadloos schakelen tussen apparaten

Functies
KleurenWit

Write a review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer


Best Sellers


De nieuwste mobiele telefoons zijn nu beschikbaar Bestel nu

Tot 30% korting op DSLR-camera's Browse

Schrijf je in op onze nieuwsbrief Schrijf je in